Fotorondreis New York

Capture The Big Apple!

New York Fotografie Reis

Fotorondreis New York

Capture The Big Apple!

Zeven dagen fotograferen in een van de
meeste fotogenieke steden ter wereld

Een fotoreis voor enthousiaste amateurfotografen naar de stad die nooit slaapt. De stad van de bruisende straatbeelden, imponerende architectuur, Ground Zero, Central Park, Soho, Broadway, Empire State Building en nog veel meer.

Echt voor herhaling vatbaar, deze reis naar the city that never sleeps!

Voor beginners en gevorderden

We besteden aandacht aan onder andere straatfotografie, architectuurfotografie, avondfotografie, panorama’s, compositie, en HDR. We proberen aan te sluiten bij het niveau van de individuele deelnemers dus verschil in kennis of ervaring is geen enkel probleem. Niet fotograferende partners zijn natuurlijk ook van harte welkom.

k van het fotograferen, maar ook aan het kijken, aan compositie en aan het verbeelden van dat wat je wilt laten zien. Fotograferen is tenslotte een manier om een verhaal te vertellen.

  • De duur van de reis is 8 dagen.
    Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland.

SjH16_01776-2

Mannen aan het werk op het dak van een nieuw treinstation, ontworpen door de Spaanse architect Calatrava.

Programma in het kort

Een globale dagindeling maken we later bekend, maar we bezoeken natuurlijk de drukte van Wall Street, Broadway en Times Square. We gaan naar het Guggenheim museum. We fotograferen de indrukwekkende Skyscrapers van de stad en maken avondfoto’s vanaf de Top of the Rock. We lopen over de Brooklyn Bridge en fotograferen de skyline van Manhattan, wandelen over High Line Park door het hippe Meatpacking District. We gaan foto’s maken van het interieur van Grand Central of van de indrukwekkende Public Library. We slenteren door Little Italy, Greenwich Village, Soho en Chinatown.
We maken een boottochtje op de Hudson en voor liefhebbers regelen we een helikoptervlucht (12-15 min voor ongeveer $ 125 ) boven de stad.

 

Accommodatie en vervoer ter plaatse

We verblijven in een centraal gelegen hotel en zullen ons door de stad verplaatsen d.m.v. de metro en te voet. Een gemiddelde wandelconditie is belangrijk.

Programma per dag

Locatie

locatie new york

Een indruk van wat je zoal tegenkomt tijdens de fotografierondreis naar New York …