2 t/m 9 oktober 2021

Fotografie workshop Nafplion

Leer in Griekenland op z’n mooist fotograferen!

fotografie-workshop-nafplion

2 t/m 9 oktober 2021

Fotografie workshop Nafplio

Leer in Griekenland op z’n mooist fotograferen!

Volledig verzorgde fotografieworkshop op de Peloponnesos

Wil je beter overweg kunnen met je camera? Wil je meer weten over compositie, licht, sluitertijd en diafragma? Wil je betere foto’s leren maken? En wil je dat samen doen met andere liefhebbers op een heerlijke zonnige locatie?

 

In deze – vooral op de praktijk gerichte workshop – gaan we uit van de individuele wensen van de deelnemers. De docent staat we voor betrokkenheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit, en omdat we de groep klein houden is daar genoeg ruimte voor. De workshop is geschikt voor zowel beginners als voor meer gevorderden.

 

Compositie en techniek

Fotografie begint met kijken zodat je dat wat je ziet op een voor jou bevredigende manier overbrengt naar een tweedimensionaal beeld.

Verschillende situaties, verschillende disciplines of onderwerpen, vragen om een verschillende aanpak en vereisen vaak andere instellingen.

 

Wat zijn de mogelijkheden van je camera, wat doet licht met een onderwerp, welke sluitertijd of welk diafragma kies je in deze situatie, hoe maak je een mooiere compositie? Aan al dit soort aspecten besteden we aandacht.

Zelfs met mijn compactcamera en weinig ervaring heb ik echt mooie foto’s gemaakt. Dat had ik niet verwacht.

Theorie en praktijk

We starten de meeste dagen met theorie, en gaan dan, op grond van het besprokene, fotograferen in de directe omgeving van de zeer fotogenieke stad Nafplion.

Aan het eind van de dag bespreken we de resultaten met elkaar.

 

  • 2 t/m 9 oktober 2021

     

    Deze workshopreis valt onder onze creatieve workshopvakanties die wij aanbieden onder de naam ‘Griekenland aan Zee’. Naast fotografie bieden we nog meer creatieve vakanties. Kijk voor meer info op www.griekenlandaanzee.nl

cursisten aan het werk

Een indruk van fotografie tijdens de fotografie workshop